Tag trailerkørekort hos Driving Academy

Tag trailerkørekort i Fredericia eller Odense

Et trailerkørekort giver dig lov til at køre med større last

Med et almindeligt B-kørekort må du køre med enhver trailer bagpå, såfremt summen af bilens totalvægt og påhængsvognens totalvægt ikke overstiger 3.500 kg. Er dette ikke tilfældet, og overstiger du vægtgrænsen, har du brug for et trailerkørekort (B/E). Med et B/E-kørekort har du nemlig ret til at køre med en samlet totalvægt på op til 7.000 kg.

Hos Driving Academys afdelinger i Fredericia og Odense tilbyder vi B/E-kørekort, der opfylder alle de lovgivningsmæssige krav. I den praktiske del af undervisningen skal du minimum have seks kørelektioner á 45 minutters varighed – disse er fordelt på tre dobbelte lektioner og strækker sig over tre undervisningsdage.

Teoriundervisningen foregår på vores adresser:
– Erritsø Bygade 42, 7000 Fredericia
– Vesterbro 55, 5000 Odense

Du har i alt fire timers teoriundervisning á 45 minutters varighed i forbindelse med trailerkørekortet. Al teori er overstået på én teoriundervisningsgang, og du skal ikke til prøve i stoffet.

Det er en fordel, hvis du medbringer en lægeerklæring til teori (medbring pasfoto hos lægen, 35 x 45 mm.), dermed kan vi hurtigt få dig registreret og godkendt. Herefter kan vi bestille din køreprøve. Vi har stor erfaring med B/E-kørekort og vil glædeligt hjælpe dig med at erhverve dig dit trailerkørekort.

 

Driving Academy har 7 afdelinger

Driving Academy er medlem af Dansk Kørelærer-Union og kan tilbyde dig næsten alle typer af kørekort samt førstehjælp. Vi har køreskoler i seks forskellige byer: Fredericia, Tommerup, Otterup, Middelfart, Vissenbjerg og Odense – og tilbyder også kørelæreruddannelsen. Vi gør en dyd ud af at uddanne dygtige bilister, som er trygge, når de færdes på vejene. Det er nemlig meget vigtigt, da der følger et kæmpe ansvar med, når man sidder bag rattet. Vores kørelærere har en samlet erfaring på 60 år – så de kender branchen, samt hvad der skal til for at bestå teori- og køreprøve. Hos Driving Academy går vi op i at levere undervisning af høj kvalitet, hvor der er plads og rum til at stille spørgsmål – så du ikke sidder tilbage med nogen tvivlsspørgsmål.

 

Få dit trailerkørekort i første forsøg

Det skal være en positiv oplevelse at tage trailerkørekort hos os. Det mener vi, vi bedst giver vores elever ved, at de har en kørelærer, der er rolig, grundig og tålmodig. Det har vi heldigvis gode erfaringer med – en stor del af vores elever består nemlig i første hug. Desuden vælger omtrent tre ud af fire af vores elever at starte hos os på baggrund af anbefalinger fra tidligere elever, der også har taget kørekort hos os. Det er statistikker, vi er meget stolte af og agter at bibeholde – og naturligvis forbedre.

 

Find den af vores køreskoler der ligger nærmest dig

Hos Driving Academy ønsker vi at hjælpe dig med at erhverve kørekortet på bedst mulig vis og til en fordelagtig pris. Vores kørelærere har mange års erfaring, og de er klar til at tage dig sikkert igennem kørekortforløbet. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål – så kontakt os endelig!

Se ledige hold