Tag kørekort hos Driving Academy i Vissenbjerg

Læs mere om vores Driving Academy afdeling i Vissenbjerg

Tag dit kørekort på vores køreskole i Vissenbjerg og bliv klædt godt på til vejene

Ønsker du en sikker og tryg indkøring på vejene med undervisning af høj kvalitet? Så tag dit kørekort hos os i vores afdeling i Vissenbjerg. Som medlem af Dansk Kørelærer-Union (DKU) sætter vi en ære i at levere en god og seriøs køreundervisning, så du er klædt bedst muligt på til at færdes på vejene samt bestå teori- og køreprøve – også gerne i første forsøg. Vores kørelærere har til sammen 60 års erfaring, og de står klar til at hjælpe med at erhverve dig dit kørekort.

 

En meget høj procentdel består i første hug

Vi bestræber os på at levere en grundig undervisning, og det, kan vi se, betaler sig. En meget høj procentdel af vores elever består nemlig køre- og teoriprøve i første hug. Dette er vi både stolte af og tilfredse med – fordi glade elever, betyder glade kørelærere. Men én ting er selve undervisningen – en anden ting er helhedsoplevelsen ved at tage kørekort i vores Vissenbjerg-afdeling. Det er nemlig supervigtigt for os, at vores elever husker tilbage på kørekortforløbet som en lærerig, inspirerende og god oplevelse – derfor går vi ind for en pæn omgangstone, hvor der er plads til alle, og hvor ingen brænder inde med spørgsmål eller lignende. Det, vurderer vi selv, er en af de afgørende grunde til, at 75 procent af vores elever kommer på baggrund af anbefalinger fra tidligere elever.

 

Sådan er det at tage kørekort i Vissenbjerg…

Vores teoriundervisning foregår via tavle med de nyeste undervisningsmaterialer på markedet og med udgangspunkt i hver elevs niveau – vi ved nemlig godt, at det for langt størstedelen er helt ukendt farvand at tage kørekort. Nøgleordene er derfor: Rolighed og overblik. De to ord gennemsyrer vores undervisning – et læringsmiljø med rolige og forstående kørelærere, der lytter og hjælper, og som anerkender ethvert behov og enhver udfordring. Derfor arbejder vi løbende på at optimere og tilpasse vores undervisning, så den er moderne og matcher tiden – det, mener vi, giver dig de bedste forudsætninger for et vellykket kørekortforløb.

 

 

Skal vi også hjælpe dig med at få kørekort?

Vælger du at tage kørekort hos Driving Academys afdeling i Vissenbjerg, så kommer dine køretimer til at foregå i én af vores VW Golf 1,6 TDI – rendyrket tysk kvalitet. En bil, der kan indstilles, så den passer til enhver – dermed kan du føle dig sikker fra første gang, du sætter dig bag rattet. Og for os er sikkerheden i højsædet. At køre bil handler nemlig både om din og andres sikkerhed, derfor har vi valgt, at alle vores kørelærere kører i den samme bilmodel, så du ikke skal omstille dig til en ny bil, i tilfælde af at din kørelærer skulle blive syg eller er på ferie, når du har en køretime.

Føler du dig inspireret til at tage kørekort hos Driving Academys afdeling i Vissenbjerg? Så kan du finde os på følgende adresse: Idrætsvej 3 i Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter. Vores lokaler er hyggelige og centralt beliggende samt nemme at komme til og fra.

 

Fælles for alle elever, der tager kørekort til bil er…

Hvis det er muligt, må du gerne medbringe følgende ved start:

 

  • Lægeerklæring + Pasfoto (må ikke være mere end 3 mdr. gammel).

 

 

 

Desuden skal det nævnes at den ugedag man starter på kørekort også er den ugedag resten af teoriundervisningen afholdes. F.eks. Starter du en mandag, så er resten af teorien også om mandagen. Kørsel aftales individuelt med hver enkelt elev.

Se ledige hold