Kørelæreruddannelse

Bliv certificeret kørelærer hos Driving Academy

Hvem kan blive kørelærer?

Næsten alle der har haft kørekort i minimum 3 år. Det er dog en fordel at have kørt i længere tid, da man derved har fået mere rutine i at bedømme færdslen. Det kommer dig til gode i jobbet senere.

Du skal have kørekort til alle kategorier for at kunne blive kørelærer – Det sikrer at du ved hvordan man skal forholde sig i forhold til andre køretøjer, selv om man evt. kun skal være B-kørelærer.

Jobbet som kørelærer er utroligt alsidigt, og meget frit. Du planlægger selv din tid, og så møder du mange nye mennesker hver dag. Positive mennesker der glæder sig til at få et kørekort hos dig.

Når du skal vælge uddannelses sted, er det vigtigt at du overvejer følgende:
Hvilken undervisning tilbyder uddannelses stedet, selv sine elever? Får de bare en PC undervisning? Hos os har vi personlig tavle undervisning – samme system, som du skal til prøve i. Derfor har vi megen erfaring i, hvordan man underviser og hvad der virker. Det kommer dig til gode, når du skal til prøve.

Du skal selv tilrettelægge den undervisning du skal til eksamen i, naturligvis med hjælp fra os. Derfor er det vigtigt for dig at du kan se, hvordan det gøres, og få inspiration til, hvordan du evt. selv vil tilrettelægge din undervisning. Det kan en PC undervisning ikke hjælpe dig med.

Du skal under uddannelse bl.a. lære:

  • Teori og teoriprøve
  • Undervisningsplanens opbygning og systematik
  • Lære at undervise i teori, bil og på bane.
  • Lære om mekanisk fysik
  • Lære om færdselsloven og andre regler.

Du skal minimum følge 2 hold til teori undervisning (alm. elever) men må gerne følge flere. Du skal minimum på øvelsesplads og køreteknik 1 gang af hver, men du kan frit komme med på alle de hold du har lyst. Naturligvis koster det ikke ekstra.

Har du lyst til at høre mere om uddannelsen er du velkommen til at kontakte os Hans på tlf. 28 87 87 00.