Tag kørekort hos Driving Academy i Otterup

Læs mere om vores Driving Academy afdeling i Otterup

Tag dit kørekort hos Driving Academy i Otterup

På vores køreskole i Otterup tilbyder vi kørekort til både almindelig personbil, til trailer og til motorcykel – så vi kan hjælpe dig, lige meget hvad dit behov er. Er du interesseret i at få kørekort til almindelig personbil? Så får du hos os den lovpligtige pakke, som indeholder: 29 teorilektioner, fire køretimer på øvelsesanlæg (kravlegård) og fire timer på køreteknisk anlæg (glatbane), hvor der er fokus på, at du lærer de basale køretekniske færdigheder, som danner grundlaget for, at du kan færdes sikkert i trafikken. Udover dette har du 16 køretimer på vejene.

Skal vi hjælpe dig med kørekort til motorcykel, indeholder vores pakke: 29 teoritimer, fire lektioner på øvelsesbane og fem lektioner på køreteknisk anlæg. Derudover får du 13 kørelektioner samt leje af motorcykel til køreprøven. Alle lektioner er á 45 minutters varighed, men du vil oftest opleve, at lektionerne slås sammen, så de varer 90 minutter. Dette er mere effektivt, og du får hurtigere dit kørekort. Nå du tager kørekort hos Driving Academy i Otterup vil det typisk være den samme kørelærer, du har til både teori, på bane og til køretimer, hvorfor du opnår en god sammenhæng i dit kørekortforløb. Din kørelærer vil vide, hvor du er stærk, og hvor du måske kan bruge lidt ekstra hjælp – hvilket kan være med til at fremme dine muligheder for at bestå i første hug.

 

Når du tager dit kørekort i Otterup…

Det er supervigtigt for os, at alle vores elever får et personligt, professionelt og lærerigt kørekortforløb – med en kørelærer, der besidder egenskaber som rolighed, overblik, grundighed, tålmodighed og forståelse. Det er afgørende for at føle sig tryg og dermed kreere et godt og sundt læringsrum og -miljø. Vi er medlem af Dansk Kørelærer-Union, og vores kørelærere har tilsammen 60 års erfaring, så de er alle kompetente og har hjulpet mange med at få kørekort. De tager udgangspunkt i hver enkel elev – og anerkender ethvert behov og enhver udfordring, eleverne måtte have samt lytter og hjælper derefter. Vi optimerer og tilpasser løbende vores undervisning, så den forbliver af højeste kvalitet – dermed har du de bedste forudsætninger for at opnå et vellykket kørekortforløb.

 

Tag dit førstehjælpskursus i Otterup

Som et led i kørekortforløbet skal du have et førstehjælpskursus. Dette er et krav. Hvis du allerede har bestået et førstehjælpskursus inden for tolv måneder af, når du begynder dit kørekortforløb, behøver du ikke et nyt. Kurset giver dig en grundlæggende viden om førstehjælp og kan være livsreddende i færdselsulykker – det har vist sig gentagende gange. Derfor er det meget vigtigt, alle bilister kan udøve førstehjælp. Hos Driving Academy har vi en aftale med “Fokus på Liv”, som har mange års erfaring med undervisning i førstehjælp. De stiller instruktører til rådighed for os. Du kan også deltage på førstehjælpskurset, hvis du er elev hos en anden køreskole end vores. Kurset koster 600 kr.

 

Fælles for alle elever, der tager kørekort til bil er…

Hvis det er muligt, må du gerne medbringe følgende ved start:

 

  • Lægeerklæring + Pasfoto (må ikke være mere end 3 mdr. gammel).

 

 

 

Desuden skal det nævnes at den ugedag man starter på kørekort, også er den ugedag resten af teoriundervisningen afholdes. F.eks. Starter du en mandag, så er resten af teorien også om mandagen. Kørsel aftales individuelt med hver enkelt elev.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Driving Academy er det vores mission at klæde dig på, så du føler dig tryg i at færdes på vejene. Skal vi hjælpe dig med at få kørekort til enten bil, motorcykel eller trailer? Så skriv dig på et af vores hold. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller på telefon: 30 33 00 00. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Se ledige hold