Velkommen hos Driving Academy – din køreskole i Middelfart

Tag kørekort i Middelfart

Kørekort til bil i Middelfart

Adresse
Jernbanegade 2A
5500 Middelfart

Kontaktoplysninger

Tlf. 28 87 87 00
Mail middelfart@driving-academy.net

Vil du tage kørekort i Middelfart, har vi hos Driving Academy lang erfaring med at give vores elever høje køretekniske færdigheder. Vores tilgang til køreundervisningen er, at den skal foregå i øjenhøjde med plads til spørgsmål, så vores elever bliver så dygtige billister som muligt, når vi slipper dem igen. Det har endvidere ført til høj tilfredshed blandt vores elever. Som den førende køreskole i Middelfart tilbyder vi et veltilrettelagt undervisningsprogram, der giver flotte resultater. Det betyder bl.a. at 89% af vores elever består både den teoretiske prøve og den praktiske køreprøve. Den teoretiske undervisning foregår på Jernbanegade 2A centralt i Middelfart, men vi er yderst fleksible i forhold til den praktiske undervisning, og vi tilpasser gerne opsamlingssted m.m. i forhold til elevens ønsker.

Personlig undervisning giver de bedste resultater – Tag dit kørekort i Middelfart

Vi har prioriteret at lade vores dygtige kørelærere undervise i teori på tavler. I Middelfart kan du se frem til at blive undervist af en særdeles dygtig lærer. Med en kørelærer i lokalet har eleverne også mulighed for at spørge ind til eventuelle udfordringer, så de kan være sikre på at forståelsen er korrekt. Det står i stærk kontrast til upersonlig undervisning på computere, hvilket også kan ses i vores flotte resultater. Den praktiske undervisning foregår hovedsageligt i området omkring Middelfart. Alle forløb indledes dog med kørsel på et køreteknisk anlæg (også kendt som ‘kravlegård’), hvor der øves igangsætning, standsning, parkering og manøvrer i lavt tempo. Vi tager ofte direkte afsted fra teorilokalet efter en lektion, hvorfra vi kører sammen til anlægget. Senere i forløbet skal du på et køreteknisk kursus (bedre kendt som ‘glatbane’), hvor der øves undvigelser, reaktioner, bremseevner og mere på både våd og tør bane. Det er en sjov og udfordrende oplevelse, der giver deltagerne tryghed bag rattet. I løbet af den praktiske undervisning, kommer eleverne til at køre i flere miljøer – både landevej, motorvej og bykørsel.

Lovpligtigt førstehjælpskursus i Middelfart

Når du skal tage kørekort, er det lovpligtigt også at gennemgå et førstehjælpskursus. Har du allerede gennemgået et, behøver du ikke igen, hvis det er mindre end 12 måneder siden. Der kræves endvidere også en lægeerklæring med tilhørende billede. Hos Driving Academy tilbyder vi førstehjælpskurser i samarbejde med Fokus på Liv, som er en organisation, der har lang erfaring med at tilbyde færdselsrelaterede førstehjælpskurser. Det foregår i vores teorilokale på Jernbanegade 2A i Middelfart, og det koster 600 kr. at deltage. Er du ikke elev hos vores køreskole, har du også mulighed for at deltage i kurset, hvis der er ledige pladser. Kurserne afholdes altid den tredje lørdag i måneden, og det varer otte timer.

Mere end et kørekort til bil

Vi tilbyder meget andet end kørekort til bil. Vores afdelinger finder du flere steder på Fyn, heriblandt Otterup, Glamsbjerg og Odense samt i Fredericia.
I Fredericia tilbyder vi også teoretisk og praktisk undervisning til motorcykelkørekort. Med vores program er du klar til at bestå teoriprøven allerede efter ca. fire uger. Endvidere tilbyder vi også undervisning i trailer-kørsel i Fredericia afdelingen. Drømmer du om en hverdag med høj fleksibilitet og tilfredsheden ved at levere god undervisning? Vi tilbyder også kørelæreruddannelse ved den særdeles erfarne kørelærer, Hans Andersen. Undervisningen er komplet, og når du er færdig, kan du kalde dig certificeret kørelærer. Læs meget mere om vores kørelæreruddannelse.

Vil du i gang med dit kørekort?

Er du fra Middelfart eller omegn, og vil du gerne tage dit kørekort hos os – vi har løbende opstart af hold, og du skal aldrig vente længe med at komme igang. Her kan du hurtigt få et overblik over holdene og skrive dig op til start. Du kan også se vores priser på kørekort til bil. Har du spørgsmål til dine muligheder, er du naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 22 39 22 10 eller skrive en e-mail til middelfart@driving-academy.net. Vi glæder os meget til at tage imod dig på en af vores hold.

Navigation