Kørekort til motorcykel

Læs mere om vores kørekort til motorcykel

Har du besluttet dig for, at du skal have motorcykel kørekort?

Vores køreskole får rigtig fine tilbagemeldinger på vores MC-kørekortforløb. Vi sætter en ære i at levere en grundig og professionel undervisning, da det er din og andres sikkerhed og helbred, der er på spil i trafikken. Vores høje undervisningsniveau afspejler sig i vores resultater, og vi er stolte af vores arbejde. Vi bestræber os på, at alle skal have et godt kørekortforløb – om end det er til almindelig personbil (B), trailer (B/E) eller MC. Ydermere gør vi en dyd ud af, at du får dit kørekort så hurtigt som muligt.

 

mc-undervisningmc-koerekort

 

Den praktiske del af MC-kørekortet

MC-undervisningen bliver varetaget af Hans Andersen, som har stor erfaring på området. Han ved om nogen, hvad det kræver at blive tryg på motorcykel. Hans Andersen vil både være din køre- og teorilærer, og du vil derfor opleve et personligt forløb, hvor der bliver taget udgangspunkt i dig. I den praktiske del af undervisningen skal du have min. 13 kørelektioner, fire lektioner på øvelsesbane og fem lektioner på køreteknisk kursus. I forbindelse med at tage MC-kørekort er det ikke sikkert og forsvarligt, at du kommer på glatbane, men du kan se frem til at skulle køre med sidevogn i stedet. Driving Academy tilbyder at låne dig tøj, hjelm og så videre, hvis du har brug for det. Dette er naturligvis gratis. Til den praktiske prøve skal du dog medbringe dine egne MC-støvler.

 

Den teoretiske undervisningsdel af motorcykel kørekortet

I forbindelse med dit motorcykelkørekort skal du undervises i teori. Du skal have 29 lektioner á 45 minutters varighed. Vi bestræber os på at levere teoriundervisning af høj kvalitet og med opdaterede materialer. Du skal være opmærksom på, at aflevere en lægeerklæring hurtigst muligt (husk medbring foto ved lægen, 35 x 45 mm) – jo hurtigere vi får den, des hurtigere kan vi bestille en prøve til dig. Driving Academy udbyder både motorcykelkørekort i vores afdelinger i Fredericia og i Odense.

 

Vores motorcykler til motorcykel kørekort

Vi råder over fire motorcykler: Tre stk. Suzuki SV 650, heraf to stk. til stort kørekort og et stk. til mellem kørekort samt en Yamaha YBR 125 ccm. til lille kørekort. Alle motorcykler er lette at betjene – lige meget højde og drøjde. Samtlige Suzukier er udstyret med Easy Start System, der gør det lettere at sætte i gang, da motorcyklen selv giver en smule gas, når koblingen slippes let – derved ruller den nemmere. Koblingen og bremsegreb kan justeres, så både store og små hænder kan kontrollere funktionen.

 

Skal vi også være din MC køreskole?

Vi er medlem af Dansk Kørelærer-Union, og vi elsker vores job – så selvfølgelig vil vi også glædeligt hjælpe dig med at få dit MC-kørekort. Har du nogen spørgsmål omkring MC-forløbet? Så kontakt os endelig!

Telefon: +4528878700

Se ledige hold