Driving Academy i Fredericia

Læs mere om vores Driving Academy afdeling i Fredericia

Få styr på teori og færdselslov – tag dit kørekort i Fredericia

Teoriundervisningen til bil i Fredericia foregår på Calvinsvej 1 – ganske centralt i byen. Vores undervisning foregår som tavleundervisning af en dygtig kørelærer. Gennem personlig undervisning opnår vi resultater, der er mærkbart bedre end upersonlig undervisning ved computer. Her har du nemlig som elev mulighed for at stille spørgsmål og gå i dybden med de forhold, du finder mest udfordrende. Man skal have 29 lektioner á 45 minutter. Udover vores teoriundervisning opfordrer vi dig til at øve hjemme. Vi stiller gerne en teoribog til rådighed for dig, så du har de bedste betingelser for at lykkes første gang.

 

Få en tryg start på kørslen hos Driving Academy i Fredericia

Vi forstår, at det kan være en ganske nervepirrende oplevelse at køre i trafikken for første gang. Vi sørger for at klæde vores elever så godt på som muligt – det skaber den bedste ro og derfor de bedste billister. Som en del af din praktiske køreundervisning skal du både på øvelsesbane (også kaldt kravlegård) samt køretekniks kursus (glatbane). Førstnævnte er starten på dit praktiske forløb, og det vil typisk foregå efter et par teori-timer. Her lærer du om igangsætning, bremsning, parkering og meget mere i sikre omgivelser. Efterfølgende kommer du på køreteknisk kursus (glatbane). Her kommer du til at øve undvigelser, bremseevne, reaktioner og mere på både våd og tør bane – en både udfordrende og sjov oplevelse. Du skal have i alt 16 kørelektioner på vejen (ud over øvelse på anlæg), som kommer til at foregå omkring Fredericia.

 

Få styr på lægeerklæring og førstehjælpskursus

Inden du kan få dit kørekort, skal du have en lægeerklæring samt gennemgået et førstehjælpskursus. Lægeerklæringen skal du selv sørge for at få, og vi modtager den hurtigst muligt. Husk at medbringe et billede i størrelse 35 x 45 til lægen. Førstehjælpskurset kan du derimod få gennem os. Vores afdeling i Fredericia har nemlig et samarbejde med Fokus på Liv, der er udbyder af sådanne kurser. Det koster 600 kr. og tilmeldingen er bindende. Det kommer til at foregå i vores teori-lokale på Calvinsvej 1, og det afholdes altid første lørdag i måneden og varer otte timer. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores førstehjælpskursus, selvom du er tilknyttet en anden køreskole, såfremt der er ledige pladser på holdet.

 

Kørekort til trailer og motorcykel

Ønsker du at få kørekort til motorcykel eller trailer, kan vi tilbyde undervisning i vores lokaler på Erritsø Bygade 42. Her underviser Per Hansen i trailer-kørsel med afsæt i lang erfaring på området, og han deler gerne ud af gode råd, så du er så godt klædt på som overhovedet muligt. MC-undervisningen varetages af Hans Andersen, som selv har lang erfaring på området. Du kan læse meget mere om dine muligheder for at tage motorcykel kørekort hos os. Hans Andersen uddanner også kørelærere på vores kørelæreruddannelse. Drømmer du om at blive certificeret kørelærer, kan du altså få leveret den komplette undervisning over ét år hos os. Du kan læse mere om vores kørelæreruddannelse.

 

Kontakt os i dag og kom godt i gang

Uanset om du vil i gang med at køre bil, motorcykel eller med trailer, kan du trygt kontakte os. Vi har tilfredse elever inden for alle kategorier, og vi forsøger altid at tilpasse undervisningen til den enkelte, så du opnår de bedste resultater. Har du lyst til at høre nærmere om dine muligheder for at få kørekort i Fredericia, er du velkommen til at ringe på telefon 28 87 87 00 eller til at skrive på mail fredericia@driving-academy.net. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se ledige hold