Tag kørekort i Fredericia hos Driving Academy - Din erfarne køreskole i Fredericia

Læs mere om Driving Academy køreskole i Fredericia

Tag kørekort hos en erfaren køreskole i Fredericia

Skal du tage kørekort og søger du en køreskole i Fredericia?

Driving Academy køreskole hjælper dig til at få kørekort. Det er stort at skulle tage kørekort. Det giver mange muligheder, og det giver frihed og selvstændighed, men er også forbundet med et kæmpe ansvar. Et ansvar for dig selv – men også for andre. Driving Academy er en køreskole med seks afdelinger, og vi agter at hjælpe dig med at løfte dette ansvar. Vores mission er nemlig at uddanne de bedste bilister. Det gør vi gennem undervisning af høj kvalitet kombineret med erfarne og dygtige kørelærere med sammenlagt 60 års erfaring – de ved, hvad der skal til for at bestå køre- og teoriprøve. Vi er stolte af at kunne sige, at en meget høj procentdel af vores køreskoleelever består i første hug. Desuden starter 75 procent af vores elever på baggrund af anbefalinger fra tidligere elever.

 

Kørekort til bil, trailer eller motorcykel i Fredericia

Hvis du ønsker at tage kørekort til enten trailer eller motorcykel, kan du også gøre det hos vores afdeling i Fredericia. Her underviser Per Hansen i trailer-kørsel, mens Hans Andersen tager sig af MC-undervisningen. Per Hansen er en meget erfaren herre inden for trailer-kunsten, og han er ikke bleg for at dele ud af sine gode råd. MC-undervisningen varetages af Hans Andersen, som også er utrolig erfaren og dygtig – i så høj en grad at han også uddanner kørelærere på vores kørelæreruddannelse. Kørsel på motorcykel foregår på Erritsø Bygade 42, Fredericia. I et MC-forløb skal du have minimum 13 kørelektioner på vej samt fire lektioner på øvelsesbane (kravlegård) og fem lektioner på køreteknisk kursus. Du kommer naturligvis ikke på glatbane i forbindelse med MC-kørekort – det er simpelthen for farligt. Til gengæld kan du glæde dig til kørsel med sidevogn. Har du brug for at låne tøj, hjelm og så videre? Så stiller vi Driving Academy dette til rådighed – helt gratis naturligvis. Til den praktiske prøve skal du have al udstyr på – her skal du medbringe dine egne MC-støvler.

 

Sådan forløber undervisningen i Fredericia

På vores køreskole i Fredericia er teoriundervisningen tavleundervisning og foregår med de nyeste materialer på markedet og med udgangspunkt i vores elevers niveau. Vi går meget op i at skabe et trygt læringsmiljø omkring teoriundervisningen – det forsøger vi med rolige og forstående kørelærere, der lytter og hjælper, og som anerkender ethvert behov og enhver udfordring. Vi arbejder løbende på at optimere og tilpasse vores undervisning, så den er moderne og matcher tiden – det, mener vi, giver dig de bedste forudsætninger for et vellykket kørekortforløb.

 

Fælles for alle elever, der tager kørekort til bil er…

Hvis det er muligt, må du gerne medbringe følgende ved start:

 

  • Lægeerklæring + Pasfoto (må ikke være mere end 3 mdr. gammel).

 

 

 

Desuden skal det nævnes at den ugedag man starter på kørekort også er den ugedag resten af teoriundervisningen afholdes. F.eks. Starter du en mandag, så er resten af teorien også om mandagen. Kørsel aftales individuelt med hver enkelt elev.

 

Her finder du Driving Academys køreskole i Fredericia

Ønsker du at tage kørekort til bil? Så skal du besøge os på Calvinsvej 1 i Fredericia – her foregår teoriundervisningen i vores hyggelige lokaler. Ønsker du at tage kørekort til motorcykel eller trailer? Så foregår dette på Erritsø Bygade 42, Fredericia. Begge afdelinger i Fredericia kan du kontakte på telefon: 28 87 87 00 eller på mailadresse: [email protected]. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål af nogen art.

Se ledige hold