Velkommen hos Driving Academy – din køreskole i Odense

Tag kørekort i Odense hos erfaren kørelærer

Kørekort til bil i Odense

Adresse
Skibhusvej 123
5000 Odense C

Kontaktoplysninger

Tlf. 30 33 00 00
Mail odense@driving-academy.net

Er du på udkig efter en køreskole i Odense, der giver dig gode kørekundskaber og bringer kørekortet til dig? Hos Driving Academy tilbyder vi kompetent og effektiv undervisning til kørekort i bil i Odense. Vores teorilokale ligger ganske centralt i byen på Skibhusvej 123, hvortil man kan komme nemt fra hele byen. Desuden foregår de praktiske køretimer, som er obligatoriske for at få kørekort, også i området, og vi kan tilbyde afhentning efter aftale – alt sammen med til at gøre processen så belejlig for vores elever som overhovedet muligt. Når du tager dit kørekort hos vores afdeling i Odense, kan du se frem til at modtage undervisning fra kørelærere med lang erfaring inden for faget og særdeles gode undervisningskompetencer. Mads Thomsen varetager hovedsageligt undervisningen – både praktisk og teoretisk. Så glæd dig til at hilse på Mads, når du skal igang med undervisningen til kørekort i Odense.

Teoretisk undervisning på tavlen

Der findes typisk to undervisningsmetoder som forberedelse til den teoretiske prøve – upersonlig undervisning ved computer eller tavleundervisning ved en kørelærer. Vi har prioriteret at tilbyde alle som tager kørekort i Odense sidstnævnte, da det resulterer i høj læring og meget lav dumpeprocent til såvel teoriprøven som køreprøven. Eleverne har nemlig mulighed for at stille spørgsmål, hvis de ønsker noget afklaret eller uddybet. Man skal gennemgå i alt 29 lektioner á 45 min. for at kunne gå til teoriprøven. Ønskes yderligere træning og øvelse, stiller vi også en teori-bog til rådighed for vores elever. Vi klæder med andre ord vores elever fuldstændigt på til prøven, så de går op med tryghed og ro i maven.

Praktisk undervisning i Odense og omegn

Vores kørelærere har alle lang erfaring inden for branchen, og de vægter personlig tilrettelagt undervisning højt. Derfor vil du under hele processen opleve en høj grad af feedback og fokus på at gøre dig til så god en bilist som muligt. Det praktiske forløb indledes med en tur på køreteknisk anlæg, som typisk foregår efter en teoriundervisning. Vi sørger for fælles kørsel til anlægget. Her er der fokus på at give eleverne en god oplevelse med at sidde bag rattet for første gang, og der øves både igangsætning, bremsning, parkering og andet. Eleverne skal også på et køreteknisk kursus (bedre kendt som ‘glatbane’), hvor de får mulighed for at øve undvigemanøvrer, reaktioner og bremseevner på både tør og våd bane. Foruden den køretekniske undervisning på lukkede områder, skal eleverne gennemgå mindst 16 praktiske lektioner (køretimer) i trafikken. Kørslen foregår både i Odense centrum, på landevej og ikke mindst på motorvej Vi sørger altid for, at vores elever føler sig trygge, når de skal til køreprøven, hvorfor vi også tilbyder supplerende lektioner, hvis det kræves.

Motorcykelkørekort og trailer kørekort

Udover kørekort til bil tilbyder vi motorcykelkørekort. Undervisningen varetages hovedsageligt af Hans Andersen, som har mage års erfaring med at levere undervisning i MC-kørsel. Teoriundervisningen samt praktisk kørsel foregår i Fredericia, og du bliver hos os klar til at gå til teoriprøve allerede efter fire ugers undervisning. Du kan læse meget mere om vores motorcykelundervisning på hjemmesiden. Vi tilbyder også undervisning i trailer-kørsel.

Færdselsrelateret førstehjælpskursus med høj kvalitet

Når du skal have kørekort til enten bil eller motorcykel, er det lovpligtigt at have gennemgået et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Vi samarbejder med Fokus på Liv, der har lang erfaring med at levere netop dette. Kurset foregår i vores teorilokale, der ligger i Odense C. Der er rig mulighed for at finde en dag, der passer netop dig, da det foregår hver måned – den fjerde lørdag i måneden. Det tager typisk otte timer, og det koster 600 kr. at deltage. Har du inden for 12 måneder gennemgået et førstehjælpskursus andetsteds, behøver du ikke gennemgå et igen. Er du elev hos en anden køreskole, har du også mulighed for at deltage i vores førstehjælpskurser, såfremt der er ledige pladser.

Begynd at tage dit kørekort snart

Hos Driving Academy har vi løbende opstart af hold i Odense. Du kan finde det hold, der passer dig bedst her (link), hvor du også kan skrive dig op til start. Vores priser er særdeles konkurrencedygtige – du kan se de aktuelle priser på vores hjemmeside. Har du flere spørgsmål, er du naturligvis også meget velkommen til at ringe på telefon 20 40 40 45 eller skrive en e-mail til odense@driving-academy.net. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores hold i Odense.

Navigation