Læs mere om os

Hør mere om Driving Academy køreskolerne og mød vores mange dygtige kørelærere

Vores biler

Kvalitet er også her nøgleordet for os, og derfor har vi valgt en meget letkørt VW Golf 1,6 TDI som skolevogne. Bilerne er naturligvis af høj standard og lette at håndtere.

Vores biltype repræsenterer langt størstedelen af de funktioner og egenskaber, der findes i moderne biler. Bl.a. kan både sæde og rat justeres, så både høj og lav kan sidde behageligt. Husk at valget af den rigtige bil kan betyde færre køretimer.

Hvorvidt man ønsker at tage kørekort i en stor eller en lille bil, er oftest et spørgsmål om personlig smag. Vi har selvfølgelig nogle erfaringer og råd vi kan give dig. Ét af dem er, at det mest rigtige altid vil være, at lære at køre i en “almindelig” størrelse bil. Så er det nemlig ingen sag at køre de mindre eller lidt større biler efterfølgende.

Hvis der bliver behov for at skulle køre med en anden kørelærer eks. ved sygdom eller ferie så har alle 6 kørelærere samme type bil, så du ikke skal lære en ny bil at kende.

 

Vores motorcykler

Skolen råder over 4 MC’er. 3 stk. Suzuki SV 650, heraf 2 stk. til stort kørekort og 1 stk. til mellem kørekort samt en Yamaha YBR 125 ccm. til lille kørekort. De er alle nemme at lære at køre på – også for piger, der ikke er så høje.

Suzukierne har EASY start, som gør det lettere at sætte igang, da MC selv giver en smule gas når man slipper koblingen let, og derved ruller lettere.

Ydermere kan koblingen og bremsegreb justeres, så både store og små hænder kan kontrollere funktionen.

 

Trailerkørekort (B/E)

Her bruger vi en Toyota Land cruiser med automatgear. Den er perfekt til trailer kørsel.

Man sidder højt og har et fantastisk overblik. Spejlene er rigtig store, hvilket er en stor hjælp, når man skal bakke omkring hjørner, da det giver et stort synsfelt. At der er automatgear er også en hjælp, så skal man ikke koncentrere sig om flere pedaler samtidig med at man skal bakke.

Har du ikke kørt med automatgear før, skal du ikke frygte det, da du har vænnet dig til det inden for ganske kort tid.

Man har måske hørt, at når man tager kørekort med automatgear, så må man efterfølgende kun køre biler med automatgear. Dette er ikke gældende ved B/E, hvis man allerede har kørekort til bil med manuel gear. Færdselsstyrelsen har dispenseret for denne regel, så du får kørekort til begge dele efter endt prøve. Så altså INGEN begrænsninger i kørekortet.

Driving Academy

Vi har sammenlagt 60 års erfaring som kørelærer, så vi ved hvad der kræves for at bestå en køreprøve.

Driving Academy har flere køreskoler og nogle af de bedste kørelærere i byen. Det ses af vores resultater. Vi er stolte af vores arbejde og vi sætter en ære i at du får dit kørekort så hurtigt som muligt.

På vores køreskole går vi dog aldrig på kompromis med vores undervisning, da det jo er dit og andres helbred der er på spil.