Tag dit kørekort hos Driving Academy i Tommerup

Læs mere om vores Driving Academy afdeling i Tommerup

Tag dit kørekort hos Driving Academy centralt i Tommerup

Skal du tage kørekort i Tommerup?

Et kørekort giver dig ret til at køre bil i Danmark, og det er gyldigt hele livet, hvilket vil sige, at du ikke behøver at forny det. Vi tilbyder et personligt og kvalificeret kørekortforløb, der opfylder alle de lovpligtige krav. Vores pakke indeholder: 29 teorilektioner, fire lektioner på øvelsesbane (kravlegård), fire lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane) og 16 kørelektioner. Alle lektioner á 45 minutter.

 

Teoriundervisningen foregår i vores veludstyrede og hyggelige lokaler, der er centralt beliggende i Tommerup på Tommerup Fyrtårn, Tallerupvej 85, 1. sal, mødelokale 1 (Tommerup Hallen). Dine køretimer vil foregå i en af vores Audi A3, 1,6 Tdi, der er yderst velegnet som “køreskolebil”. Bilen kan indstilles, så den passer til netop dit behov – det indbefatter blandt andet justering af rat og førersædets placering. Det er typisk den samme kørelærer, du har til både teori, på bane og til køretimer, så dermed er der en god sammenhæng i dit kørekortforløb. Det betyder også, at din kørelærer ved, hvor du er stærk, og hvor du måske kan bruge lidt ekstra hjælp. Din kørelærer vil desuden altid stå til rådighed og er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål, eller hvis der er andet, du er i tvivl om af nogen art.

 

 

Når du tager dit kørekort hos os i Tommerup…

Vi sætter en ære i, at du får en positiv oplevelse, når du tager kørekort hos Driving Academy i Tommerup. Vi ved, hvor vigtig en grundig, tålmodig, rolig og forstående kørelærer er i kørekortforløbet, og for at du opnår at blive en succesfuld og god bilist. Derfor kan vi også med stolthed og ro i stemmen fortælle, at det heldigvis er en stor procentdel af vores køreelever, der består køre- og teoriprøve i første hug – og desuden kommer omkring 75 procent af vores elever grundet anbefalinger fra tidligere elever. Det er statistikker, vi er ret stolte af.

 

Få en tryg start som bilist

Hos Driving Academys afdeling i Tommerup ønsker vi at hjælpe dig med at erhverve kørekortet på bedst mulig vis og til en fordelagtig pris. Som medlem af Dansk Køreskole-Union er vi garant for høj kvalitet – det hænger blandt andet sammen med, at vores kørelærere tilsammen har 60 års erfaring. Med andre ord: Vi er et erfarent team af kørelærere, der brænder for vores arbejde. Hos afdelingen i Tommerup tager vi udgangspunkt i vores elevers niveau og tilpasser undervisningen herefter, så du – som nyudklækket bilist – kan føle dig sikker på vejene.

 

Fælles for alle elever, der tager kørekort til bil er…

Hvis det er muligt, må du gerne medbringe følgende ved start:

 

  • Lægeerklæring + Pasfoto (må ikke være mere end 3 mdr. gammel).

 

 

 

Desuden skal det nævnes at den ugedag man starter på kørekort også er den ugedag resten af teoriundervisningen afholdes. F.eks. Starter du en mandag, så er resten af teorien også om mandagen. Kørsel aftales individuelt med hver enkelt elev.

 

Skal vi også hjælpe dig?

Vi ved, hvad der skal til for at bestå teori- og køreprøve, og vi står klar til at hjælpe dig! Du skal bare selv sørge for at få en lægeerklæring ved lægen (husk at medbringe et billede i størrelse 35 x 45 mm) samt have gennemført et førstehjælpskursus. Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 30 33 00 00 eller på mail: [email protected], hvis du har spørgsmål.

Se ledige hold