Driving Academy i Middelfart

Læs mere om vores Driving Academy afdeling i Middelfart

Vi sikrer, at du bliver tryg i trafikken

Er det blevet tid til at tage kørekort i Middelfart? Så står vi hos Driving Academy i Middelfart klar til hjælpe dig hele vejen til kørekortet. At tage kørekort er for de fleste nemlig en stor ting, og derfor er det vigtigt for os, at du bliver tryg og finder ro i dét at køre bil – sådan skaber man de bedste bilister. Der følger nemlig et kæmpe ansvar med, når man færdes i trafikken – dels et ansvar for dig selv og dels et ansvar for andre. Derfor gør vi en dyd ud af grundigt at gennemgå teori med dig på en personlig, men professionel måde, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få svar på de forhold, du finder mest udfordrende. Du skal i alt have 29 lovpligtige teorilektioner á 45 minutters varighed.

Udover undervisningen opfordrer vi til, at du også øver teori derhjemme. Vi stiller gerne en teoribog til rådighed, så du har mulighed for at blive ekstra tryg i stoffet og dermed får de bedste forudsætninger for at bestå i første hug.

 

Vi tager det skridt for skridt

Når du tager kørekort hos Driving Academy i Middelfart bliver du undervist i de indledende forhold omkring kørekortforløbet og introduceret til det grundlæggende stof, du skal vide som bilist, så er det tid til, at du første gang skal bag rattet. Det vil finde sted efter typisk et par teoritimer. Som et led i den praktiske køreundervisning skal du nemlig på øvelsesbane, også kaldet kravlegård. Her vil din erfarne kørelærer selvfølgelig være til stede til at hjælpe dig, guide dig og sørge for, at du får en god oplevelse – på trods af at det kan være nervepirrende. Det ved vi, for vi selv har været der.

Meningen med øvelsesbanen er at introducere dig til de basale færdigheder ved at køre bil – herunder blandt andet igangsætning, bremsning og parkering. Det giver dig mulighed for at afprøve det – du har lært i teoritimerne – i praksis. Det sker i sikre og kontrollerede omgivelser og afsides fra andre trafikanter – deraf navnet kravlegård. Senere i dit kørekortforløb skal du på køreteknisk anlæg, som du nok bedst kender som glatbane. En anderledes, udfordrende, men sjov oplevelse, hvor du undervises i eksempelvis bremseevne, reaktioner og øver undvigelser samt meget andet – dette foregår på både tør og drivvåd bane. Du skal i alt have 16 kørelektioner på vejene (ud over øvelser på anlæg).

 

Lægeerklæring og førstehjælpskursus

I forbindelse med at tage kørekort er det lovpligtigt, at du gennemfører et førstehjælpskursus, men har du allerede bestået et inden for de seneste 12 måneder, så behøver du ikke bestå et nyt. Ønsker du at deltage på et førstehjælpskursus, så tilbyder vi hos Driving Acadamy dette i samarbejde med Fokus på Liv, som har stor erfaring på området. Kurset foregår i vores teorilokale på Jernbanegade 2A i Middelfart. Det koster 600 kr. at deltage.

 

Fælles for alle elever, der tager kørekort til bil er…

Hvis det er muligt, må du gerne medbringe følgende ved start:

 

  • Lægeerklæring + Pasfoto (må ikke være mere end 3 mdr. gammel).

 

 

 

Desuden skal det nævnes at den ugedag man starter på kørekort også er den ugedag resten af teoriundervisningen afholdes. F.eks. Starter du en mandag, så er resten af teorien også om mandagen. Kørsel aftales individuelt med hver enkelt elev.

 

Skal vi hjælpe dig med at få kørekortet i hus?

Vil du tage kørekort i vores Middelfart-afdeling? Vi står klar til at hjælpe dig med at få dit kørekort. Så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer: 28 87 87 00 eller via e-mail: middelfart@driving-academy.net.

Se ledige hold