Trailerkørekort i Odense

Tag trailerkørekort (B/E kørekort) hos Driving Academy

Tag et B/E kørekort i Odense

Med et almindeligt B-kørekort må du køre med enhver trailer, så længe totalvægten ikke overstiger 3.500 kg. Overstiger du denne vægtgrænse, har du brug for at tage et trailerkørekort (B/E kørekort). Med et B/E kørekort må du køre med en totalvægt op til 7.000 kg.

Hos Driving Academy kan du tage dit trailerkørekort (B/E) i Odense, der opfylder alle de lovmæssige krav.

 

Sådan får du trailerkørekort i Odense

Når du tager trailerkørekort, skal du både igennem teori og praktisk undervisning. Den praktisk del af trailerkørekortet består af minimum 6 kørelektioner med en varighed på 45 min. Disse kørelektioner er fordelt på 3 gange dobbeltlektioner.

I forhold til den teoretiske del, skal du igennem et undervisningsforløb på 4 timers teori med en varighed på 45 min. Hos os klarer vi alt teorien på én dag, og du skal ikke til prøve i teorien.

Det er en fordel, hvis du medbringer en lægeerklæring til teori (husk et pasfoto på 35 x 45 mm.). På den måde kan du få dit trailerkørekort hurtigere, da vi kan registrere dig med det samme. Herefter vil vi bestille en køreprøve til dig.

Når du tager dit trailerkørekort i Odense, foregår det på vores adresse Vesterbro 55, 5000 Odense. Vi har stor erfaring med at give kørekort til trailer, og vi vil med glæde også hjælpe dig med at få dit trailerkørekort.

 

Bestå prøven til trailerkørekort i Odense første gang!

Hos Driving Academy går vi op i kvalitet. Vi gør en dyd ud af at uddanne dygtige bilister, så du er tryg ved at køre med trailer på vejene. Vores kørelærere har samlet over 60 års erfaring, så vi kender branchen har og ved, hvad der skal til for at bestå første gang.

Hos Driving Academy leverer vi undervisning af høj kvalitet, hvor der er rum til at stille spørgsmål. Her er der plads til alle.

Vi går op i at gøre det til en god oplevelse for alle at tage et trailerkørekort. Derfor kan du forvente at få en kørelærer, der rolig, grundig og tålmodig.

 

Vælg en lokal køreskole til dit B/E kørekort i Odense

Det er en fordel at vælge en lokal køreskole, når man skal tage kørekort. Og det er uanset, om det er trailerkørekort, kørekort til bil eller kørekort til motorcykel.

Vi er vant til at færdes i trafikken i Odense, og vi kender alle faldgruberne. Derfor ved vi også, hvad du skal være ekstra opmærksom på, når du kører med trailer i Odense by.

Hvis du går med tanken om at tage et B/E kørekort, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at tage dig sikkert gennem forløbet. Kontakt os endelig på 30 33 00 00 eller vores mail [email protected].

SE LEDIGE HOLD