Bil kørekort
Vissenbjerg

Tag bil kørekort i Vissenbjerg

Teoriundervisning (Idrætsvej 3, Vissenbjerg)

Vores teoriundervisning foregår som tavle undervisning i vores veludstyrede lokaler og naturligvis med det nyeste undervisningsmateriale. Undervisningen er meget dialog baseret, for at sikre at tingene bliver grundigt indlært. Der er mange fordele i vores undervisning: Du bliver ikke overladt til en kold PC, hvor du skal klare dig selv. Vi tilbyder bl.a.

  • Vanskelige lokale trafiksituationer gennemgås grundigt i teorilokalet, hvilket reducerer behovet for overflødige køretimer.
  • Har du behov for ekstra træning, kan diverse hjælpemidler lånes med hjem.

Du skal have 29 teori lektioner á 45 min. Du har mulighed for at låne både teoribog og cd med prøver, så du kan øve dig ekstra der hjemme. Det er naturligvis ganske gratis – du betaler et depositum, som du får retur når du afleverer materialet igen. Vi har teori mandage og onsdage, begge dage med start kl. 18.00. Der undervises 3 eller 4 lektioner á 45 min. pr. aften. Du har teori 1 gang om ugen. Den ugedag du starter, har du teori hver uge. Eks: Du starter en mandag – så har du teori de følgende 8 uger om mandagene.

Vi henter dig gerne hjemme, på skolen eller arbejdet til køretimerne. Bor du langt væk fra byen vil vi dog anbefale at vi mødes tæt på det område, hvor vi skal køre, da det sikrer dig optimal indlæring.
Du skal have min. 16 kørelektioner på vej samt 4 lektioner på øvelsesplads og 4 lektioner på køreteknik (glatbane).

Øvrige forhold

Du skal aflevere en lægeerklæring hurtigst muligt (husk foto 35 x 45 mm. med til lægen). Få gerne lavet erklæringen, så du kan have den med ved start.

Du skal også have et færdselsrelateret 1. hjælps bevis. Har du allerede et, må det ikke være mere end 12 mdr. gammel. Har du ikke et, kan du tage det i køreskolen. Se mere under førstehjælp. Tag gerne beviset inden du starter på kørekort. Vi har hold hver den 4. lørdag i måneden i lokalerne på Skibhusvej 123, 5000 Odense.

Navigation