Driving Academy i Vissenbjerg

Læs mere om vores Driving Academy afdeling i Vissenbjerg

Tag kørekort på din lokale køreskole i Vissenbjerg

Hos Driving Academy ved vi at den rigtige kørelærer og god, grundig undervisning gør en forskel for vores elever. Derfor kan vi med stolthed se at en meget høj procentdel af vores køreelever består køre- og teoriprøver i første hug. Desuden kommer ¾ dele af vores elever på grund af anbefalinger tidligere elever.

Til sammen har vi over 60 års erfaring som kørelærere, og ved hvad der skal til for at bestå både teori og køreprøve. Vi har flere køreskoler og dækker store dele af Sønderjylland og Fyn.

Vi sætter en ære i god og professionel undervisning og i at sende nogle dygtige bilister ude på vejene – her går vi ikke på kompromis med vores undervisning eller dine færdigheder. Det drejer sig både om dit og andres helbred, og vi er stolte af at udføre et godt stykke arbejde.

 

Køreskolen i Vissenbjerg

Vores køreskole i Vissenbjerg ligger centralt placeret i byen på Idrætsvej 3 i Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter, så det er nemt at komme dertil. Vores lokaler er veludstyrede og hyggelige.
I Vissenbjerg kommer du ud til køretimer i én af vores VW Golf 1,6 TDI, der er letkørte og kan indstilles i både rat og sæde, så de passer til alle. Vi har valgt at alle kørelærer kører med samme type bil – så skal du ikke vænne dig til en ny bil, hvis din lærer er syg eller på ferie. Desuden er det vores erfaring at modellen er en rigtigt god ‘køreskolebil’, med med mange af de funktioner, der findes i de fleste moderne biler.

 

Vores køreundervisning

Vores undervisning på Vissenbjerg køreskole foregår med teoriundervisning ved tavlen i veludstyrede lokaler og det nyeste undervisningsmateriale. Vi går ind for moderne undervisning, hvor der er plads til alle, og der bliver taget hånd om hver enkelt elev. Vores kørelærer har lang tids erfaring og er tålmodige og rolige, der håndterer nervøse elever med overskud og overblik. Vi ved godt hvordan det er!

Med tavleundervisning og en tilknyttet kørelærer til køreundervisningen, kan du altid få svar på dine spørgsmål – og vi står i øvrigt alle sammen til rådighed for spørgsmål.

Det er samme kørelærer, der har dig til teori, på bane og til køretimer, så der er god sammenhæng i din undervisning. Det betyder også at din kørelærer ved, hvad du skal arbejde mest med, og hvad du allerede kan.

 

Hold på køreskolen i Vissenbjerg

På vores køreskole i Vissenbjerg tilbyder vi samme hold som Driving Academy tilbyder på vores andre lokationer:

  • Bil (b-kørekort)
  • MC (stor, lille og mellem + lynkursus)
  • Trailer (B/E-kørekort)
  • Kørelæreruddannelse
  • Førstehjælpskursus

Vi har samlet vores MC teorihold i Fredericia for at kunne give dig den bedste pris – herfra foregår køretimerne også, da vi kører som et samlet hold.

Skal du tage kørekort til bil (b-kørekort), foregår teoriundervisningen i vores lokaler i Vissenbjerg. Til køretimerne henter vi dig gerne hjemme, på skole eller arbejde.

Uanset hvilken køreuddannelse, du skal tage, er der krav om at du har et færdselsrelateret førstehjælpskursus, der er mindre end 12 mdr gammelt. Vi tilbyder også førstehjælpskursus i vores lokaler i Vissenbjerg i samarbejde med firmaet Fokus på liv.

 

Lån en bil, når du har fået kørekort i Vissenbjerg

Hos Driving Academy mener vi at det er vigtigt at nye bilister kommer ud og bruger deres nyerhvervede kørekort for at få mere rutine og erfaring med selv at køre bil. Derfor har du mulighed for at låne en bil hos os, så du får brugt kørekortet i virkeligheden.
Man bliver ikke fuldt rutineret på 14 dage, men det giver god erfaring i trafikken og mere sikkerhed bag rattet. Du har også mulighed for at låne en bil gennem vores køreskole i Vissenbjerg, så du kan få samme rutine.

Bilerne lånes både ud til de 17- og 18-årige nye bilister. De 17-årige skal dog have en kørekortindehaver over 30 år, der har mindst 10 års erfaring som bilist, med i bilen.

Se ledige hold