Driving Academy i Otterup

Læs mere om vores Driving Academy afdeling i Otterup

Tag dit kørekort i Otterup

Det er stort at skulle tage kørekort.Kørekortet giver frihed og selvstændighed, men det er også forbundet med et stort ansvar at bevæge dig ud i trafikken med et nyt køretøj. Hos Driving Academy er det vores mission at gøre dig klar til at færdes sikkert i trafikken. Vi tilbyder kørekort til bil, trailer og motorcykel, ligesom vi tilbyder at give dig det påkrævede førstehjælpsbevis.

 

Kørekort til flere køretøjer – hvad får du med?

Når du tager kørekort i Otterup, hører der flere ting med til de forskellige typer kørekort. Som nævnt før, tilbyder vi kørekort til både bil, trailer og motorcykel.
Hvis du vælger at tage dit kørekort til bil hos os får du 29 teoritimer, 4 køretimer på øvelsesplads samt 4 timer på køreteknisk anlæg, som fokuserer på de basale køretekniske færdigheder, så du kan komme sikkert på vejen. Derudover får du 16 køretimer på vejen.
Vælger du at tage dit kørekort til motorcykel hos os får du 29 teorilektioner, 4 lektioner på øvelsesplads og 5 lektioner på køreteknisk anlæg. Derudover får du 13 kørelektioner samt leje af motorcykel til køreprøven.
Til trailerkørekort får du teori og 6 kørelektioner.
Alle lektioner er af 45 minutters varighed, men slås ofte sammen til 90 minutter lange lektioner, så du kommer hurtigere igennem.

 

Køreskole – hvad skal du kigge efter?

Når du har taget beslutningen om at tage et kørekort, skal du beslutte hvor du vil tage det. Der er mange parametre, som du kan tage stilling til i forhold til at vælge din køreskole. Det mest åbenlyse er prisen. Dit kørekort gælder jo ens, om du har taget det ved en billig eller dyr køreskole, og derfor kan det være fristende bare at vælge den billigste køreskole, du kan finde. Vi anbefaler dog at du overvejer flere ting end bare prisen. Du kan f.eks. tjekke nettet for anmeldelser af den enkelte køreskole, for at se hvordan andre elever har oplevet forløbet. Desuden anbefaler vi, at du kigger på den enkelte køreskoles dumpeprocent. Det er i forvejen en lang proces at tage kørekort, og når tiden kommer til teoriprøve og køreprøve, er det sidste du har lyst til, at skulle tage prøverne om, fordi du ikke var klar i første omgang.
Sidst, men ikke mindst, anbefaler vi, at du tager en snak med forskellige kørelærer. Det er nemlig utroligt vigtigt at du føler dig tryg ved den kørelærer du vælger. Din snak med kørelærere, kan også give dig en god fornemmelse for, hvad den enkelte køreskole tilbyder.

 

Tag dit førstehjælpskursus i Otterup

Når du tager kørekort, er det påkrævet at du også har et førstehjælpsbevis. Har du allerede et, når du begynder på dit kørekort, må førstehjælpsbeviset ikke være mere end et år gammelt. Det er nemlig vigtigt at have grundlæggende viden om førstehjælp, hvis du er involveret i – eller vidne til en ulykke i trafikken. Førstehjælp har gentagende vist sig at være livreddende i færdselsulykker, og derfor er det vigtigt at alle bilister har viden om færdselsrelateret førstehjælp. Vi har en aftale med virksomheden “Fokus på Liv”, som stiller instruktører til rådighed for os.
Er du elev hos en anden køreskole, er du også velkommen ved vores førstehjælpskursus.

Se ledige hold