Bil kørekort
Middelfart

Tag kørekort til bil i Middelfart

Teoriundervisning (Jernbanegade 2A)

Når man tager kørekort, starter man med teoriundervisning. Den foregår i vores store veludstyrede lokaler. Vi underviser ved tavle og projektor, og bruger meget dialog i vores undervisning, så vi sikrer at alle forstår tingene. Du bliver ikke overladt til en PC Her bliver du ikke overladt til en pc og må klare dig selv.

Vi bruger bl.a.:
Lokale billeder af trafiksituationer, som eleven genkender ude i trafikken.
Vanskelige trafiksituationer gennemgås i teorilokalet, hvilket reducerer behovet for ekstra køretimer.
Har du behov for ekstra træning, kan diverse hjælpemidler lånes med hjem.

Du skal have 29 teori lektioner á 45 min. Du kan låne både teoribog og cd med prøver med hjem, så du kan øve dig ekstra. Det er naturligvis ganske gratis – du betaler blot et depositum, som du får retur når du afleverer materialet igen.

Vi har hold mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, med start kl. 18.00. Der undervises i 3 x 45 min. eller 4 x 45 min. pr. teori aften.

Du har teori 1 gang om ugen. Den ugedag du starter, har du teori hver uge.

Eks: Du starter en tirsdag – så har du teori de følgende 8 uger om tirsdagene.

Praktisk undervisning

Du starter din kørsel på et køreteknisk anlæg inden du skal ud i trafikken og køre. På øvelsespladsen skal du lære om igangsætning, svingning, bakning, parkering mm. På det køretekniske kursus (glatbane) skal du bl.a. lære om vejgreb, bremseevne, undvigeøvelser og reaktionsøvelser.

Du skal køre både på tør og glat vej, for at udsætte dig for situationer, som du kan komme ud i, når du senere kører alene i trafikken.

Du kommer naturligvis først på det køretekniske kursus, når vi ved du kan magte øvelserne, så du får det optimale ud af kurset.

Vi henter dig gerne hjemme, på skolen eller arbejdet til køretimerne. Hvis du bor langt væk fra byen anbefaler vi at mødes eks. ved teorilokalet eller banegården, for at du herved kommer til at øve de emner så meget som muligt som du skal igennem. Herved mindskes risikoen for ekstra kørelektioner.

Du skal have min. 16 kørelektioner på vej samt 4 lektioner på øvelsesplads og 4 lektioner på køreteknik (glatbane).

Øvrige forhold
For at kunne få et kørekort, skal man være rimelig rask, derfor skal du aflevere en lægeerklæring så hurtigt som muligt (husk foto 35 x 45 mm. med til lægen). Få gerne lavet erklæringen, så du kan have den med ved start.

Man skal også have et færdselsrelateret 1. hjælps bevis. Hvis du allerede har et, skal du tjekke at det ikke er mere end 12 mdr. gammel. Har du ikke et, kan du tage det i køreskolen. Se mere under førstehjælp. Tag gerne beviset inden du starter på kørekort. Vi har hold hver den 3. lørdag i måneden i Middelfart og den 1. lørdag i Fredericia afdelingen.

Navigation