Bil kørekort
Fredericia

Tag bil kørekort i Fredericia

Teoriundervisning (Calvinsvej 1, Fredericia)

Vores teoriundervisning foregår som tavle undervisning i vores veludstyrede lokaler og naturligvis med det nyeste undervisningsmateriale. Undervisningen er meget dialog baseret, for at sikre at tingene bliver grundigt indlært. Der er mange fordele i vores undervisning: Du bliver ikke overladt til en kold PC, hvor du skal klare dig selv. Vi har bl.a.:

  • Lokale billeder af trafiksituationer, som eleven genkender ude i trafikken.
  • Vanskelige lokale trafiksituationer kan gennemgås grundigt i teorilokalet, hvilket reducerer behovet for overflødige køretimer.
  • Har du behov for ekstra træning, kan diverse hjælpemidler lånes med hjem.

Du skal have 29 teori lektioner á 45 min. Du har mulighed for at låne både teoribog og cd med prøver, så du kan øve dig ekstra der hjemme. Det er naturligvis ganske gratis – du betaler et depositum, som du får retur når du afleverer materialet igen. Vi har teori mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Start kl. 18.00. Der undervises 3 eller 4 lektioner á 45 min. pr. aften. Du har teori 1 gang om ugen. Den ugedag du starter, har du teori hver uge. Eks: Du starter en tirsdag – så har du teori de følgende 8 uger om tirsdagene.

Praktisk undervisning

Den indledende kørsel foregår på et køreteknisk anlæg. På øvelsespladsen skal du lære om igangsætning, svingning, bakning, parkering mm. På det køretekniske kursus (glatbane) skal du bl.a. lære om vejgreb, bremseevne, undvigeøvelser og reaktionsøvelser.

Dette foregår både på tør og glat bane. Alt i alt, vil du blive udsat for situationer, der har ét formål: At træne din manøvredygtighed og give dig større sikkerhed, når du senere skal færdes blandt andre bilister.

Du kommer naturligvis først på det køretekniske kursus, når vi ved du kan magte øvelserne, så du får det optimale ud af kurset.

Vi henter dig gerne hjemme, på skolen eller arbejdet til køretimerne. Bor du langt væk fra byen vil vi dog anbefale at vi mødes tæt på det område, hvor vi skal køre, da det sikrer dig optimal indlæring.
Du skal have min. 16 kørelektioner på vej samt 4 lektioner på øvelsesplads og 4 lektioner på køreteknik (glatbane).

Øvrige forhold

Du skal aflevere en lægeerklæring hurtigst muligt (husk foto 35 x 45 mm. med til lægen). Få gerne lavet erklæringen, så du kan have den med ved start.

Du skal også have et færdselsrelateret 1. hjælps bevis. Har du allerede et, må det ikke være mere end 12 mdr. gammel. Har du ikke et, kan du tage det i køreskolen. Se mere under førstehjælp. Tag gerne beviset inden du starter på kørekort. Vi har hold hver den 1. lørdag i måneden i Fredericia og den 3. lørdag i Middelfart afdelingen.

Se mere om vores priser på kørekort i Fredericia, eller se holdtider og tilmeld dig her.

Navigation