Kørekort Odense

Læs mere om vores Driving Academy køreskole i Odense

Bor du i Odense? Så tag dit kørekort tæt på dig

Ønsker du en grundig og tryg indkøring på vejene med undervisning af høj kvalitet? Så er Driving Academy køreskolen for dig! Vi er en køreskole med seks afdelinger fordelt rundt om på Fyn og Jylland – og kørelærere med samlet 60 års erfaring, der står klar til at hjælpe med at erhverve dig dit kørekort! Som medlem af Dansk Kørelærer-Union (DKU) sætter vi en ære i at levere en god og seriøs køreundervisning, så du er klædt bedst muligt på til at færdes på vejene og bestå teori- samt køreprøve – også gerne i første hug!

 

 

Tag dit kørekort hos Driving Academy centralt i Odense

Hos Driving Academy i Odense, er det muligt at tage kørekort trygt og sikkert.

Et kørekort giver dig ret til at køre bil i Danmark, og det er gyldigt hele livet – du behøver derfor ikke at forny det. Hos Driving Academy tilbyder vi dig et personligt og kvalificeret kørekortforløb efter alle de lovpligtige regler og krav. Vores kørekortpakke indeholder: 29 teorilektioner, fire lektioner på øvelsesbane (kravlegård), fire lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane) og 16 kørelektioner på vejene. Alle lektioner á 45 minutter. Undervisningen i teori foregår i vores hyggelige og veludstyrede lokaler, der er centralt beliggende i Skibhuskvarteret i Odense, Skibhusvej 123 eller i vores splinternye afdeling på Vesterbro 55.

 

Et kørekort er en stor ting

Et kørekort giver mange muligheder, og det giver frihed og selvstændighed, men er også forbundet med et stort ansvar – både et ansvar for dit eget ve og vel, men i høj grad også forbundet med et ansvar over for andre i trafikken. Hos Driving Academy agter vi at klæde dig på, så du er i stand til at løfte dette ansvar. Vores mission er nemlig at uddanne de bedste bilister, som er sikre i færdselsreglerne, teorien og andre forhold, der er forbundet med at færdes på vejene. Vi er stolte af, at en meget høj procentdel af vores køreskoleelever består med bravur, og at cirka 75 procent af vores elever starter hos os på baggrund af anbefalinger fra tidligere elever.

 

Fælles for alle elever, der tager kørekort til bil er…

Hvis det er muligt, må du gerne medbringe følgende ved start:

 

  • Lægeerklæring + Pasfoto (må ikke være mere end 3 mdr. gammel).

 

 

 

Desuden skal det nævnes at den ugedag man starter på kørekort også er den ugedag resten af teoriundervisningen afholdes. F.eks. Starter du en mandag, så er resten af teorien også om mandagen. Kørsel aftales individuelt med hver enkelt elev.

 

Vores biler

Dine køretimer vil foregå i en af vores Audi A3, 1,6 Tdi, der er meget velegnet som “køreskolebil”. Bilen kan indstilles, så den passer til dit behov – blandt andet kan der ske justeringer af rat og førersædets placering. Hos os vil du typisk have den samme kørelærer til teori, på bane og til køretimer, så du opnår en god sammenhæng i dit kørekortforløb. Det betyder, at din kørelærer hurtigt kan spotte, hvor du er stærk, og hvor du måske har brug for lidt ekstra hjælp. Du vil altid kunne kontakte din kørelærer, hvis du har spørgsmål, finder noget udfordrende eller andet. Det er meget vigtigt for os – for det giver dig tryghed – og gennem tryghed skaber man sikre og dygtige bilister. Det er i hvert fald vores filosofi. Er der noget, der står uklart for dig? Så tøv ikke med at kontakte vores Odense-afdeling på mail: odense@driving-academy.net eller på telefon: 30 33 00 00.

 

kørekort odense

Se ledige hold