Hos Driving Academy består du køreprøven første gang

Driving Academy køreskolerne giver dig de bedste forudsætninger for at blive en rigtig dygtig trafikant.

Med over 40 års samlet erfaring, er vi sikre på at kunne give dig den bedste oplevelse på de danske veje.

Om køreskolerne

Personbil

Tag dit kørekort hos Driving Academy. 89% af vores elever består både teori- og køreprøve første gang.

Motorcykel

Hvis du drømmer om at køre på to hjul, tilbyder Driving Academy kørekort til både lille, mellem og stor MC.

Trailer

Med et trailerkørekort kan du køre med op til 7000 kg i alt. Det kræver kun én teoriundervisning samt tre kørelektioner.

Førstehjælp

Hos Driving Academy tilbyder vi også et førstehjælpskursus, så du kan ordne det hele under samme tag.

VW Golf

Moderne undervisning af kompetente kørelærere

Vores undervisning foregår i behagelige omgivelser med moderne faciliteter og de nyeste undervisningssystemer – Du bliver ikke overladt til en kold PC og envejs kommunikation. Her er der dialog og undervisning – og vel at mærke til en pris, der ligger langt under gennemsnittet.

Vores kørelærere er veluddannede og har det fornødne overskud og overblik til at sikre dig en professionel uddannelse og rådgivning.

Dansk Kørelærer Union

Medlem af Dansk Kørelærer Union

Hos driving Academy kan du tage kørekort til både bil, trailer og motorcykel samt tage førstehjælpskursus og endda uddanne dig til selv at blive kørelære.

Vi ved hvor vigtigt det er at sikre dig den bedste oplevelse, når du skal tage dit kørekort. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Dansk Kørelære Union, som sikrer dig, at vi lever op til en national standard.

Driving Academy tilbyder desuden at du kan tage kørekort på engelsk.

Lav dumpeprocent

Muligvis landets laveste dumpeprocent

Vi går meget op grundig og kompetent uddannelse af både vores kørelærere og elever. Hos os modtager du derfor noget af landets bedste kørekort undervisning - det betyder også en fantastisk lav dumpeprocent, som vi er meget stolte af.

Undersøg tallene og læs de mange anmeldelser af os.
Læs mere på dumpeprocent.dk

Bil kørekort

Vi underviser personligt ved tavlen for at sikre at tingene bliver grundigt indlært. Her bliver du ikke overladt til en pc og må klare dig selv. Teoriundervisningen foregår i vores veludstyrede lokaler og naturligvis med det nyeste undervisningsmateriale. Der er mange fordele i vores undervisning.

Du skal have 29 teori lektioner á 45 min. Du har mulighed for at låne både teoribog og cd med prøver, så du kan øve dig ekstra der hjemme.

Læs mere om kørekort til bil

Motorcykel kørekort

Du skal have min. 13 kørelektioner på vej samt 4 lektioner på øvelsesplads og 5 lektioner på køreteknisk kursus.

Der er naturligvis ikke glatbane med til MC, da det nok er lidt farligt. Til gengæld kan du glæde dig til at skulle køre med sidevogn i stedet.

Der er teori fra Erritsø Bygade 42, Fredericia. Du skal have 29 teori lektioner á 45 min. Du har mulighed for at låne både teoribog og cd med prøver, så du kan øve dig ekstra der hjemme.

Læs mere om kørekort til motorcykel

Trailer kørekort

Der er 4 lektioners teori undervisning á 45 min. det hele er overstået på 1 teori aften. Du skal ikke til teori prøve.

Det vil være en fordel, hvis du kan medbringe en lægeerklæring til teori (husk foto 35 x 45 mm. med til lægen), da vi herefter hurtigt kan få dig registreret og godkendt. Herefter kan der bestilles køreprøve.

Læs mere om kørekort til trailer

Kørelæreruddannelse

Hvem kan blive kørelærer?

Næsten alle der har haft kørekort i minimum 3 år. Det er dog en fordel at have kørt i længere tid, da man derved har fået mere rutine i at bedømme færdslen. Det kommer dig til gode i jobbet senere.

Jobbet som kørelærer er utroligt alsidigt, og meget frit. Du planlægger selv din tid, og så møder du mange nye mennesker hver dag. Positive mennesker der glæder sig til at få et kørekort hos dig.

Når du skal vælge uddannelses sted, er det vigtigt at du overvejer følgende:

Hvilken undervisning tilbyder uddannelses stedet selv sine elever ? Får de bare en PC undervisning ? Hos os har vi personlig tavle undervisning – samme system, som du skal til prøve i. Derfor har vi megen erfaring i, hvordan man underviser og hvad der virker.

Du skal selv tilrettelægge den undervisning du skal til eksamen i, naturligvis med hjælp fra os. Derfor er det vigtigt for dig at du kan se, hvordan det gøres, og få inspiration til hvordan du evt. selv vil tilrettelægge din undervisning. Det kan en PC undervisning ikke hjælpe dig med.

Læs mere om kørelæreruddannelse